Diepvrieskleding

Temperaturen die ver onder het vriespunt liggen, met ons klimaat zijn we dat niet gewend in Nederland. Ben je wel in bijzonder koude omstandigheden aan het werk? Dan wil je jezelf en je collega’s voldoende beschermen tegen temperaturen van -20 tot zelfs -65 °C.

Bij Tessuto ben je aan het juiste adres voor diepvrieskleding waarbij je zelfs deze extreme kou aankunt. Ontdek ons aanbod met diepvrieskleding die voldoende beschermt en comfortabel is.

Diepvrieskleding kopen?

Bescherming bij temperaturen onder het vriespunt

Je werk wil je met kwaliteit doen. Ook als dat onder extreem koude omstandigheden moet gebeuren. Zorg dat je de juiste werkkleding draagt die goed beschermend is tegen lage temperaturen en die je bovendien voldoende bewegingsruimte geeft om je werk te kunnen doen. Wij verkopen diepvrieskleding die aan de voorwaarden voldoen waarmee jij je werkzaamheden goed kunt uitvoeren. Bekijk onze kleding die je lichaam beschermt tegen temperaturen van -20 tot -65 °C. Werk je onder omstandigheden met iets aangenamer temperaturen? Dan hebben we ook koelhuiskleding die volstaan bij temperaturen van -5 tot -10 °C.

De hoge kwaliteit van onze diepvrieskleding

Draag je onze diepvrieskleding, dan kun je erop vertrouwen dat je veilig in extreme kou kunt werken. We hebben 30 jaar ervaring in het maken van kwalitatieve diepvrieskleding, waardoor we precies weten waar de kleding aan moet voldoen:

·         Het materiaal

Kleren die beschermen tegen lage temperaturen moeten van goed materiaal zijn gemaakt. En dat is het geval met onze diepvrieskleding. Het materiaal bestaat uit High-Tech Fiber en heeft een hoge isolatiewaarde. Ook na het wassen blijft de kleding zijn isolerende werking behouden.

·         Duurzaamheid

We hechten grote waarde aan duurzaamheid en dat dragen we ook uit in de kleding die we verkopen. De materialen die tijdens de productie worden verwerkt, zijn voor 80% gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

·         Diepvrieskleding op maat

Om ervoor te zorgen dat jij je vrij kunt bewegen tijdens het werken, zorgen wij voor comfort in onze kleding. We hebben een standaard lijn met kwalitatieve diepvriesjassen, –schoenen en meer. Daarnaast luisteren we naar jouw behoeften om de juiste kleding op maat te leveren.

Diepvrieskleding bestellen?

Diepvrieskleding kopen bij Tessuto

Als je op zoek bent naar diepvrieskleding die je lichaam in de koudste omstandigheden goed warm weet te houden, kom dan naar Tessuto. We verkopen hoogwaardige werkkleding die goed isoleert en bewegingsvrijheid biedt.

Heb je vragen over een van onze producten of wil je advies? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat jij en je collega’s de beste werkkleding voor in de kou dragen.

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over onder meer onze diepvrieskleding en koelhuiskleding? De kortste lijn naar een antwoord: +31 6 5378 4199

Contact