Koelhuiskleding

Onze koelhuiskleding is voor mannen en vrouwen die werken in een frisse omgeving voor temperatuur gevoelige producten. De temperaturen variëren doorgaans van -5 tot ca. 10°.

Als je de hele dag in een koelhuis werkt, is het vooral belangrijk dat de kleding goed beschermt en lekker zit, zodat je makkelijk kunt bewegen. En dat is typisch een kenmerk van onze kleding.

Eigen atelier

Tessuto is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende producent van diepvrieskleding voor grote delen van Europa. Met een eigen atelier in Kaatsheuvel zijn onze lijnen kort. Dit zorgt voor snelle actie omdat wij de productie voortdurend kunnen bijsturen. Flexibiliteit en kwaliteit zitten in ons DNA.

Hoogwaardige kwaliteit met ISO EN342-certificering

Tessuto stelt hoge eisen aan het productieproces. De constante kwaliteit van onze kleding is gewaarborgd door onze ISO EN342 certificering, dé kwaliteitsnorm voor beschermende kleding tegen kou.

Duurzame koelhuiskleding

De koelhuiskleding uit ons atelier wordt grotendeels duurzaam geproduceerd. Hiervoor maken wij o.a. gebruik van materialen die voor circa 80% zijn gemaakt van gerecyclede petflessen.

Op maat gemaakte koelhuiskleding

Alle kleding uit onze standaardcollectie kunnen wij naar ieders wens aanpassen. Dat is het grote voordeel van een eigen atelier.

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over onder meer onze diepvrieskleding en koelhuiskleding? De kortste lijn naar een antwoord: +31 6 5378 4199

Contact