Op maat gemaakt

Bedrijfskleding op maat gemaakt

Alle diepvries- en koelhuiskleding uit onze standaardcollectie kan worden aangepast aan de wensen van onze klant. Een extra zak op de overall? Jouw logo op de rug van elke jas? Alle broeken en jassen in jouw bedrijfskleuren? Wij staan open voor elke wens en hebben antwoord op elke vraag.
Met een eigen atelier in Kaatsheuvel zijn onze lijnen kort. Flexibiliteit en kwaliteit zitten in ons DNA.

Op maat gemaakte bedrijfskleding?

Zeg het maar

Bij elke custom made-opdracht gaan wij uit van onze standaardcollectie diepvries- en koelhuiskleding. Vanuit die basis kan vrijwel alles, maar de mogelijkheden worden groter en goedkoper als het volume stijgt. Voor elke wijziging op de standaardcollectie moet immers de productielijn worden aangepast. Wil je alle bedrijfskleding in eigen kleuren? Onze atelier-kunstenaars gaan de uitdaging graag aan. Ben je verder benieuwd wat het verschil is tussen diepvrieskleding vs. thermokleding?

Aanvullende bescherming op maat gemaakt

Naast diepvries- en koelhuiskleding levert Tessuto ook producten die andere lichaamsdelen beschermen tegen kou. Denk hierbij aan thermokleding, schoenen & laarzen, hoofdbescherming en handschoenen. Al deze producten worden zorgvuldig en in overleg met andere fabrikanten ontwikkeld en geproduceerd. Uiteraard kunnen wij ook deze bescherming aanpassen aan jouw wensen. Eigen logo? Eigen kleuren? Zeg het maar.

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over onder meer onze diepvrieskleding en koelhuiskleding? De kortste lijn naar een antwoord: +31 6 5378 4199

Contact