Diepvrieshandschoenen

Ben je dagelijks aan het werk in extreem koude omstandigheden, dan zul je jezelf voldoende beschermen. Diepvrieskleding of een thermobroek en -jas die de kou weten tegen te houden. Vergeet bij het beschermen van je lichaam niet om ook je handen, voeten en hoofd mee te nemen. Doe je dat niet, dan zul je snel genoeg een tinteling in je vingertoppen voelen die je waarschuwt tegen de kou.

Bekijk onze diepvrieshandschoenen die je tijdens het werk draagt en waarmee je je vingers en handen goed warm houdt. Bang dat je met het dragen van de handschoenen geen grip meer hebt? Geen zorgen, daar hebben wij tijdens de productie alle aandacht aan geschonken.

Diepvries werkhandschoenen bestellen?

Het belang van goede handschoenen

Draag je geen diepvrieshandschoenen tijdens je werkzaamheden in de kou? De warmte van je lichaam zal via je handen ontsnappen waardoor je af kunt koelen. Bovendien zul je een tinteling in je vingers ervaren die uiteindelijk overgaat in een verdovend gevoel. Het afkoelen van je lichaam en vingers draagt niet bij aan in de eerste plaats je gezondheid. Daarnaast heeft het invloed op de uitvoering van je werkzaamheden.

Zorg er daarom voor dat je je van top tot teen goed beschermt tegen de kou die je lichaam probeert binnen te dringen. Niet alleen met thermo kleding die je romp warm houdt, maar ook met diepvrieshandschoenen en stevig schoeisel waarmee je handen en voeten op temperatuur blijven.

De kwaliteit van onze diepvrieshandschoenen

Belangrijk in je werk is om kwaliteit en snelheid te leveren. Werk je in lage temperaturen, dan kunnen die invloed hebben op je werkzaamheden. Tenzij je goed en warm gekleed bent. Het liefst wil je dat de thermo kleding en diepvrieshandschoenen je lichaam op temperatuur houden zonder te worden gehinderd in je werkuitvoering. Daarom richten wij ons in de productie niet alleen op de kwaliteit van het materiaal, maar ook op het comfort van de pasvorm.

De diepvrieshandschoenen in ons assortiment behouden de warmte van je handen, maar geven ook voldoende grip om je werk goed uit te kunnen voeren. Met micronoppen aan de binnenkant van de handpalm en de juiste pasvorm heb je voldoende bewegingsvrijheid tijdens het werk.

Diepvries handschoenen bestellen?

Diepvrieshandschoenen kopen bij Tessuto

Je lichaam beschermen tegen de kou doe je niet alleen met onze diepvrieskleding. Bestel ook een paar diepvrieshandschoenen, -schoenen en hoofdbescherming zodat ieder lichaamsdeel voldoende bedekt is.

Heb je vragen over onze diepvrieshandschoenen of andere beschermende producten? Of ben je klaar om een bestelling bij ons te plaatsen? Neem contact met ons op, zodat we je met jouw hulpvraag kunnen helpen.

Können wir Sie helfen?

Sie möchten mehr über unser Tiefkühl- und Kühlhaussortiment erfahren? Der kürzeste Weg zu einer Antwort: +31 6 5378 4199

Contact