Diepvrieshandschoenen

Ben je dagelijks aan het werk onder (extreem) koude omstandigheden? Dan heb je speciaal beschermende werkkleding benodigd. Diepvrieskleding of een thermobroek en -jas die de kou weten tegen te houden. Bij het beschermen van het lichaam horen ook de handen, voeten en hoofd beschermt te worden. In koude temperaturen werken vereist bijvoorbeeld goede diepvrieshandschoenen.

De diepvrieshandschoenen van Tessuto houden je handen en vingers tijdens het werk warm zonder deze te belemmeren. Het idee is dat men met diepvrieshandschoenen beperkt de handen kan gebruiken. Daar hebben wij tijdens de productie alle aandacht aan geschonken.

Diepvries werkhandschoenen bestellen?

Je kunt niet zonder diepvrieshandschoenen

Draag je geen diepvrieshandschoenen tijdens je werkzaamheden in de kou? De warmte van je lichaam zal via je handen ontsnappen waardoor je af kunt koelen. Bovendien zul je een tinteling in je vingers ervaren die uiteindelijk overgaat in een verdovend gevoel. Het afkoelen van je lichaam en vingers draagt niet bij aan in de eerste plaats je gezondheid. Daarnaast heeft het invloed op de uitvoering van je werkzaamheden.

Zorg er daarom voor dat je je van top tot teen goed beschermt tegen de kou die je lichaam probeert binnen te dringen. Niet alleen met thermo kleding dat je lichaam warm houdt, maar ook met diepvrieshandschoenen en stevig schoeisel waarmee je handen en voeten op temperatuur blijven.

Diepvrieshandschoenen van de beste kwaliteit

Belangrijk in je werk is om kwaliteit en snelheid te leveren. Werk je in koude temperaturen, dan kunnen die invloed hebben op je werkzaamheden. Tenzij je goed en warm gekleed bent. Het liefst wil je dat de thermo kleding en diepvrieshandschoenen je lichaam op temperatuur houden zonder te worden gehinderd in je werkuitvoering. Daarom richten wij ons in de productie niet alleen op de kwaliteit van het materiaal, maar ook op het comfort van de pasvorm.

De diepvrieshandschoenen in ons assortiment behouden de warmte van je handen, maar geven ook voldoende grip om je werk goed uit te kunnen voeren. Met micronoppen aan de binnenkant van de handpalm en de juiste pasvorm heb je voldoende bewegingsvrijheid tijdens het werk.

Diepvries handschoenen bestellen?

Diepvrieshandschoenen kopen van Tessuto

Je lichaam beschermen tegen de kou doe je niet alleen met onze diepvrieskleding. Bestel ook de beste diepvrieshandschoenen, -schoenen en hoofdbescherming zodat ieder lichaamsdeel voldoende bedekt is.

Heb je vragen over de diepvrieshandschoenen of andere beschermende producten? Of wil je graag een bestelling bij ons plaatsen? Neem contact met ons op, zodat we je met jouw hulpvraag kunnen helpen.

Help needed?

Are you interested in our custom-made services, or do you have any questions? Then contact one of our specialists today!

Contact