Diepvriesjas

Wanneer je werkt in extreem lage temperaturen, of dat nu buiten tijdens de winter is of binnen in een diepvries, is het belangrijk jezelf goed te beschermen. Voordat je er erg in hebt, zorgt de kou ervoor dat je lichaam onderkoeld raakt. Tenzij je een hoogwaardige diepvriesjas van Tessuto draagt.

Ontdek op deze pagina waarom je onze diepvriesjas nodig hebt en hoe de kwaliteit van onze kleding ervoor zorgt dat je geen kou meer ervaart.

Diepvriesjas bestellen bij Tessuto

Een hoge kwaliteit en bestand tegen de kou

Breng je uren achtereen door in extreme kou met temperaturen van -20 tot zelfs -65 °C? Dan heb je niet genoeg aan een doorsnee winterjas. De kou zal door de te dunne stof snijden, dus je lichaam voelt binnen de kortste keren de eerste tekenen. Laat staan wat er na een aantal uren met je gebeurt.

Onze diepvrieskleding, waar de diepvriesjas ook onder valt, is gemaakt van High-Tech Fiber. Een materiaal dat heel goed isoleert en de kou van je weg weet te houden. Tegelijk zijn onze diepvriesjassen erg comfortabel, dus je kunt vrijuit bewegen en je werk efficiënt en snel uitvoeren.

Diepvriesjas kopen?

Je outfit aanvullen met accessoires

Heb je een diepvriesjas in ons assortiment gevonden die voldoet aan je wensen en de juiste maat heeft? Zorg er dan ook voor dat je de rest van je lichaam goed beschermt tegen de lage temperaturen. We verkopen stevige werkschoenen die je voeten de hele dag ondersteunen en warm houden. Daarnaast vind je in ons aanbod kwalitatieve handschoenen die diezelfde kou bij je vingers weghouden zonder dat de kwaliteit van je werk erop achteruit gaat.

Een diepvriesjas kopen bij Tessuto

Wil je niet langer de kou moeten trotseren terwijl je in extreem lage temperaturen moet werken? Draag een diepvriesjas van Tessuto, waarin je comfortabel kunt werken en beschermd wordt tegen de kou.

Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je de jas in jouw maat hebt gevonden en een bestelling wilt plaatsen. En kom je er niet uit of heb je nog vragen, schroom ook dan niet om ons te bellen.

Können wir Sie helfen?

Sie möchten mehr über unser Tiefkühl- und Kühlhaussortiment erfahren? Der kürzeste Weg zu einer Antwort: +31 6 5378 4199

Contact