Specialist in Koel- en diepvrieskleding

Eigen Atelier in Nederland

Snel zicht op veel producten? Bekijk hieronder de

XPO Logistics met lof over Tessuto

De ruim 25-jarige samenwerking tussen Tessuto International en XPO Logistics is onlangs in de schijnwerpers gezet in het vakblad van de supply chain gigant. Volg de link hieronder om het interview met eigenaresse Mariëtta van der Linde te lezen. Vanaf pagina 7:

Tessuto International verhuisd

Na ruim twintig jaar onze werkzaamheden vanuit Loon op Zand te hebben uitgevoerd, is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Tessuto International heeft de mogelijkheid gekregen te verhuizen naar een nieuwe bedrijfslocatie in Kaatsheuvel, slechts 10 minuten van de oude locatie vandaan. Wij verhuizen per medio oktober 2019 naar deze fantastische nieuwe locatie, dat ons team nieuwe energie geeft en onze operatie nieuwe mogelijkheden zal bieden. Zo kunnen wij vanuit onze grotere productiefaciliteit de productie opschalen, evenals onze opslag vergroten door de extra ruimte.

Wij van Tessuto International kijken erg uit naar dit nieuwe avontuur en hopelijk gaat u dit avontuur met ons aan. Mocht u ooit in de buurt zijn, komt u dan vooral langs voor een bezoekje en een kopje koffie!

-Tessuto International BV

Standaard & custom made

Koel- en diepvrieskleding vraagt om de juiste combinatie van kwaliteit én comfort. Juist dit zijn de redenen dat u voor Tessuto International kiest wanneer het gaat om uw complete garderobe voor koelwerkzaamheden. Onze collectie biedt u de juiste bescherming bij temperaturen tot wel -60 ° C. Tessuto International is al ruim 25 jaar producent en leverancier van koel- en diepvrieskleding van de hoogste kwaliteit. Inmiddels is Tessuto uitgegroeid tot één van de toonaangevende leveranciers van kleding voor koelwerkzaamheden in zowel binnen- als buitenland.

Tessuto heeft een productielocatie in Kaatsheuvel (Noord-Brabant, Nederland) voor hoogwaardige, handgemaakte koel– en diepvrieskleding, evenals meerdere buitenlandse kwaliteitsproducenten die exclusief met Tessuto ontwikkelde producten produceren. Naast de standaardproducten die Tessuto levert onderscheidt zij zich door klanten ook de mogelijkheid te bieden speciale artikelen te ontwikkelen, geheel ontworpen en geproduceerd naar uw wensen. Bent u geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijkt u hier de Tessuto Custom Services.

Naast een grote collectie aan koel- en diepvrieskleding biedt Tessuto International ook een ruime collectie aan overige artikelen:

Hoogwaardige kwaliteit met de juiste certificering 

Hoe Tessuto zich onderscheidt? Dat merkt u direct wanneer u gebruik maakt van onze producten. Onze koel– en diepvrieskleding is kenmerkend door de kwaliteit, ISO EN342 certificering, optimaal draagcomfort, service en snelle levering. Daarnaast worden de producten uit eigen atelier geproduceerd met tot wel 80% gerecyclede petflessen. Met Tessuto kleding werken u en uw collega’s in artikelen van High-Tech Fiber met tot 400 g/m2 isolatiemateriaal. Deze stoffen houden ook na het wassen op hoge temperaturen hun warmte behoudende eigenschappen.

Bent u geënthousiasmeerd? Bekijk ons complete assortiment op de website en bestel uw gehele garderobe aan professionele werkkleding bij Tessuto International . Bel ons op +31 (0)416 36 39 19, stuurt u een email naar info@tessuto.nl of vult u het contactformulier in.

Wat vinden onze klanten van Tessuto International

Tessuto International is altijd in staat de juiste kleding te leveren met de juiste kwaliteit. Altijd bereidt om mee te denken, Tessuto is een uitstekende leverancier van bedrijfskleding voor onze vrieshuizen. Kwaliteit, flexibiliteit en goede levering. Uitstekend

Wij zijn leverancier van onder andere de volgende merken

Tessuto & Wintersteiger Dry Solutions