Handschoenen

Een groot deel van de lichaamswarmte gaat verloren via de handen. Tessuto International gelooft dan ook in het voorzien van onze klanten van de juiste bescherming voor de handen. Hierdoor werkt u veiliger en productiever.

Wij begrijpen dat voor verschillende werkzaamheden, verschillende uitrusting van belang is. Daarom biedt Tessuto International u een breed assortiment aan werkhandschoenen. Zo kunt u bij Tessuto terecht voor handschoenen voor werkzaamheden in koelcellen bij +5°C, maar ook voor werkzaamheden in de koudste temperaturen tot -65°C.

Bij kwaliteitswaarborging hoort ook de juiste isolatie. Daarom biedt Tessuto u een breed assortiment aan isolatie en materialen voor werkzaamheden in alle temperaturen. Denk hierbij aan extra voering voor kou-bestendigheid of micronoppen voor extra grip.

Naast het assortiment dat u hieronder vindt, zijn wij altijd in staat met u mee te denken over speciale orders. Heeft u vragen over het assortiment en de mogelijkheden, vult u dan het contactformulier in.