Thermo werkhandschoenen

Artikel 31442

Thermo werkhandschoenen specificaties:

  • Thermisch;
  • Gele nopjes voor extra grip;
  • Voldoet aan de foodnorm; geschikt voor werkzaamheden in (non-)food;
  • Maten: 8, 9 & 10.

 

Tijdens het werken in koude omstandigheden is het niet alleen belangrijk om een goede jas en broek te dragen die je romp en ledematen warm houden. Ook je vingers wil je goed beschermen. Draag daarom onze thermo werkhandschoenen die met hun hoge kwaliteit ervoor zorgen dat je vingertoppen de kou doorstaan.

Bekijk hier ons aanbod met kwalitatieve handschoenen waarmee je je handen beschermt tegen extreem koude weersomstandigheden. We zetten onze uitvoeringen voor je op een rij.

Thermo werkhandschoenen bestellen?

Bescherm je handen tegen extreme kou

Je kunt goede diepvrieskleding dragen die je lichaam warm houdt op het moment dat jij temperaturen tussen de -20 en -65 °C moet trotseren. Of koelhuiskleding wanneer de temperatuur iets hoger ligt. Maar als je je handen vergeet te beschermen, zul je gauw genoeg de nadelige effecten hiervan ervaren.

Draag daarom goede thermo werkhandschoenen die deze nadelige effecten voor zijn. Met onze werkhandschoenen kun je ongestoord je werk blijven doen, zonder dat de kou de snelheid en kwaliteit van je werkzaamheden tegenhoudt.

Thermo werkhandschoenen kopen?

Warm en flexibel

Tijdens het werk draag je thermo werkhandschoenen om de warmte in je vingers vast te houden. Dat is de hoofdreden om handschoenen te dragen. Maar tegelijk wil je je werk goed blijven doen en niet gehinderd worden door te grote of onhandige handschoenen. Om die reden hebben wij veel aandacht voor de flexibele pas van de thermo werkhandschoen. De isolatiemateriaal is van hoge kwaliteit, maar tegelijk kun je je handen nog goed bewegen. En de micronoppen in de handpalm en binnenkant van de vingers geven je extra grip tijdens het werken.

Vergeet in de bescherming van je lichaam en handen niet ook je hoofd voldoende af te weren tegen de kou. We verkopen hoofdbescherming met goed isolatiemateriaal die je oren, neus en andere delen van het hoofd bedekt. Bekijk de bescherming die jij nodig hebt en zorg dat je goed voorbereid de diepvries instapt.

Thermo werkhandschoenen bestellen bij Tessuto

Zoek je naar een goede oplossing om je handen en vingers tijdens het werk optimaal te beschermen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Onze kwalitatieve en goed isolerende thermo werkhandschoenen zorgen ervoor dat je vingers niet bevriezen en dat je je werk goed en makkelijk kunt uitvoeren.

Bekijk de uitvoeringen in ons assortiment en neem contact met ons op om de handschoenen van jouw voorkeur te bestellen. Vragen over dit product en de rest van ons assortiment kun je bij ons kwijt. We informeren je graag over hoe jij je lichaam het best kunt beschermen tegen lage temperaturen.

 

Vraag offerte aan
Artikelnummer: 31442 Categorie: