Schoenen diepvries

Werk je in extreem koude weersomstandigheden, dan is het belangrijk ieder deel van je lichaam te beschermen. Je hebt niet alleen aandacht voor je romp en ledematen, ook je voeten, handen en hoofd moeten tegen de kou beschermd worden.

Ben je op zoek naar goede werkkleding waarmee je je lichaam beschermt? Vergeet niet je kleding aan te vullen met goede schoenen die in de diepvries nodig zijn. Bij ons ben je aan het juiste adres als je zoekt naar werkschoenen die je echt beschermen tegen de kou.

Een volledig werkoutfit dat je beschermt tegen de kou

Voordat je de werkdag ingaat en de kou trotseert, is het belangrijk om jezelf goed te kleden. Dat doe je met een compleet outfit uit ons assortiment. We hebben hoogwaardige diepvrieskleding en thermojassen en –broeken waarmee je je lange tijd in lage temperaturen kunt bevinden. Je zult merken dat de kou geen vat krijgt op jouw lichaam.

En om je outfit helemaal compleet te maken, draag je onze handschoenen en schoenen voor in de diepvries. Met deze werkkleding en aanvullende accessoires kun je probleemloos de kou in en je werkzaamheden met kwaliteit uitvoeren. Je wordt niet gehinderd dankzij de hoge mate van comfort en het belangrijkste is dat je jezelf goed beschermt.

Schoenen diepvries bestellen?

Schoenen die je in de diepvries draagt

De diepvriesschoenen die je in ons assortiment vindt, zijn onmisbaar wanneer je in extreem koude omstandigheden werkt. Je houdt het niet lang vol als je schoenen draagt waar de kou moeiteloos doorheen gaat. Dat is onveilig en onverantwoord.

Om een hele dag snel en goed je werk te kunnen doen, is de kwaliteit van het materiaal niet alleen belangrijk. Comfort is een ander hoog goed dat daaraan bijdraagt. Daarom stellen wij samen met gespecialiseerde fabrikanten uit heel Zuid-Europa onze schoenen voor in de diepvries vakkundig samen. Met aandacht voor de volgende zaken willen we dat je probleemloos je werk kunt doen:

Schoenen diepvries online bestellen?

Schoenen voor in de diepvries bestel je bij Tessuto

Ben je op zoek naar werkschoenen waar je de hele dag comfortabel op kunt lopen en die de kou buiten de deur houden? Bestel bij ons een paar hoogwaardige schoenen die je in de diepvries kunt dragen en je voeten echt warm houdt. Vul je volledige thermo kleding bovendien aan met onze diepvrieshandschoenen en hoofdbescherming zodat ieder lichaamsdeel bestand is tegen de kou.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers als je vragen hebt over onze diepvriesschoenen en andere beschermende producten of om een bestelling te plaatsen. We behoeden je graag tegen de extreme kou.

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over onder meer onze diepvrieskleding en koelhuiskleding? De kortste lijn naar een antwoord: +31 6 5378 4199

Contact