Thermo jas

Werk je doorgaans onder koude omstandigheden? Bescherm je lichaam met goede kleding die ervoor zorgt dat de kou niet binnendringt. Met een thermo jas van Tessuto hoef je niet bang te zijn dat je tijdens het werk onderkoeld raakt.

Bekijk ons assortiment met hoogwaardige thermo jassen en bepaal welke maat jij nodig hebt. Op deze pagina lees je wat de thermokleding van Tessuto zo goed maakt.

Thermo jas kopen?

Bescherming tegen de kou en aandacht voor comfort

We hechten er belang aan dat onze klanten verantwoord hun werk onder lage temperaturen kunnen doen. Koop je een thermo jas uit ons assortiment, dan kun je erop vertrouwen dat je veilig werkt zonder onderkoeld te raken. Bij de productie van onze kleding besteden we zorgvuldig aandacht aan de samenstelling van het materiaal en het testen van de kleding.

Daarin is de bescherming tegen de kou een heel belangrijk onderdeel. Maar ook vinden we het essentieel dat de jas die je draagt comfortabel is. Je wilt niet dat de kwaliteit en snelheid van je werk achteruit gaat en daar heeft het dragen van comfortabele werkkleding zeker invloed op.

Volledige van top tot teen beschermd

Het dragen van een thermo jas zorgt ervoor dat je lichaam zijn warmte vasthoudt en dat de kou van buitenaf niet binnendringt. Om jezelf van top tot teen te beschermen, vind je in ons assortiment ook thermo broeken die met dezelfde kwaliteit zijn samengesteld. En liggen de temperaturen doorgaans nog lager, onderzoek dan de mogelijkheden om onze diepvrieskleding aan te schaffen. Met het dragen van deze kleding ben je beschermd bij temperaturen die liggen tussen de -20 en -65 °C.

Thermo jassen bestellen? Op maat gemaakt bij Tessuto

Een thermo jas bestellen bij Tessuto

Om ervoor te zorgen dat je effectief en snel kunt werken in lage temperaturen, draag je een thermo jas van Tessuto. De aandacht en kwaliteit die we in onze thermo jassen hebben gestopt, zorgen ervoor dat de kou niet binnendringt.

Selecteer de maat die jij nodig hebt en plaats je bestelling. Kom je er niet uit of heb je vragen over een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag met vakkundig advies, zodat jij je keuze kunt maken.

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over onder meer onze diepvrieskleding en koelhuiskleding? De kortste lijn naar een antwoord: +31 6 5378 4199

Contact