Thermobroek / werkbroek kopen

Werk je in bijzonder koude omstandigheden? Dan is het belangrijk je lichaam goed te beschermen. Onderschat lage temperaturen niet, zeker wanneer je hier urenlang aan blootgesteld wordt. Terwijl je ogenschijnlijk lijkt te wennen aan de kou, zorgt de kou er op zijn beurt voor dat je lichaam afkoelt. Waarom zou je jezelf niet kleden in een thermobroek en -jas? Dat is niet alleen comfortabel, maar ook veilig voor je romp en ledematen.

Bekijk ons assortiment vol hoogwaardige thermobroeken. Bij langdurige blootstelling aan temperaturen van -5 tot -10 °C blijven je benen voldoende beschermd en kun jij je volledig concentreren op je werkzaamheden.

Thermobroek bestellen bij Tessuto

Een thermo werkbroek biedt warmte én bescherming

Terwijl je aan het werk bent in extreem lage temperaturen -zowel binnen in een diepvries als buiten in de winterkou- voel je langzaam de kou in je lichaam dringen. Dit kan gevaarlijk zijn wanneer je hieraan blootgesteld wordt en wanneer je zelf niet goed merkt dat je lichaam afkoelt. Draag daarom een goede thermo werkbroek en bovenkleding die de kou tegenhouden.

Ben je op zoek naar diepvrieskleding waarmee je van top tot teen beschermd bent tegen extreem lage temperaturen? Of draag je liever een losse thermobroek in combinatie met een diepvriesjas? In ons assortiment vind je precies de werkkleding die jij nodig hebt om in de kou aan het werk te gaan.

Hoge kwaliteitseisen aan de thermo werkbroeken

Hijs je jezelf in een van onze thermobroeken, dan zul je merken dat die een comfortabele pas heeft. Ondanks de stevige stof heb je voldoende bewegingsvrijheid om je werk met tempo en kwaliteit uit te voeren. En uiteraard is het materiaal dusdanig samengesteld dat de kou er geen vat op heeft. Je lichaam blijft goed op temperatuur, dus je wordt niet gehinderd in het werk.

Onze werkkleding is met zorg gemaakt en bestaat uit het beste materiaal: een High-Tech Fiber die optimaal isoleert. Daarnaast hechten we enorme waarde aan duurzaamheid wat we in onze werkzaamheden en in onze producten uitdragen. 80% van het materiaal bestaat uit gerecyclede PET-flessen en telkens zoeken we naar innovatieve oplossingen om nog duurzamer te werken. Dat zie je zeker terug in onze thermo werkbroeken, werkkleding en diepvriesschoenen.

Thermo werkbroek bestellen?

Thermobroek / werkbroek kopen van Tessuto

Wil je comfortabel en voldoende beschermd aan het werk in extreem lage temperaturen? Draag onze thermobroek / werkbroek waarmee je niet langer de kou ervaart en je volledig kunt focussen op je werkzaamheden. In combinatie met een van onze thermojassen en overige bescherming kun je zonder problemen urenlang de kou aan.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. We staan je graag te woord om je te informeren over de mogelijkheden voor het bestellen van thermobroeken en het doorlopen van de bestelprocedure.

Kunnen wij je helpen?

Wil je meer weten over onder meer onze diepvrieskleding en koelhuiskleding? De kortste lijn naar een antwoord: +31 6 5378 4199

Contact